2 jaar SHE-d.nl

Gisteren was het alweer 2 jaar geleden dat ik mijn bedrijf inschreef bij de Kamer van Koophandel. Twee jaar met een aantal mooie opdrachten, leuke opdrachtgevers en veel afwisseling in werkomgeving. Precies wat ik hoopte toen ik mijn bedrijf startte. Dank beste opdrachtgevers! En voor mijn bedrijf op naar het volgende jaarjubileum!

Voor hen die zich afvragen waar de naam van mijn bedrijf vandaag komt: SHE staat voor Safety Health en Environment, mijn vak. De ‘d’ staat voor Delft. De ‘.nl’ is erbij gekomen tijdens het bezoek aan de KvK, ‘SHE-d’ alleen was volgens de Kamer niet uniek genoeg….

Mocht je je afvragen waarom ik een torentje in mijn logo heb, lees de allereerste blog op mijn website….

Geslaagd!

Op 15 oktober 2021 heb ik mijn opleiding afgerond tot gedragsveranderaar aan de Behavior Change Academy. Een zeer interessante opleiding die ik van harte aanbeveel aan mijn vakgenoten die veiligheidsgedrag willen beinvloeden.
Mocht je meer willen weten, neem een kijkje op deze website. Ik heb de afgelopen tijd in een aantal blogs het geleerde in de opleiding vertaald naar de praktijk van de veiligheidskundige en ik ben van plan dit te blijven doen!

Lees verder