Blootstellingsbeoordelingen

SHE-d.nl ondersteunt bedrijven uit de chemische en farmaceutische industrie die blootstellingsbeoordelingen willen laten uitvoeren met Chemrade of Stoffenmanager.

Vierstappenmodel blootstelling gevaarlijke stoffen ISZW

SHE-d.nl heeft ruimte ervaring met het opstellen van blootstellingsbeoordelingen in Stoffenmanager en Chemrade en kan helpen met stap 1 tot en met 4 van de zelfsinspectietool blootstelling gevaarlijke stoffen ISZW.

Type werkzaamheden:

  • Invoeren MSDSen inclusief benodigde data in Chemrade / Stoffenmanager
  • Blootstelling inventariseren in de fabriek samen met de operator/technician
  • Blootstelling evalueren met behulp van Chemrade of Stoffenmanager 
  • Inventariseren en beoordelen mogelijke maatregelen 
  • Borging

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Review saskia als Arbeidshygienist: Voor het beoordelen van blootstellingsrisico aan CMR stoffen in het laboratorium zocht ik externe hulp. Ik kende Saskia niet persoonlijk maar ik zie wel elke dag haar werk aangezien ik haar voormalige functie heb als SHE manager bij Croda.
Ze heeft de opdracht aangenomen en uitgevoerd met een zeer hoge kwaliteit. Binnen de geplande uren en binnen de gestelde deadline. De afronding werd afgerond met een duidelijke presentatie voor de stakeholders. We weten nu waar we staan en waar we aan moeten werken. Naast een zeer competente arbeidshygiënist en adviseur is Saskia ook op persoonlijk vlak heel prettig om mee te werken. Flexibel, sociaal en integer. Ik kijk uit naar een volgende keer dat ik een Arbeidshygienist nodig heb!

Patrick van der Lem