Interim SHE Management

SHE-d.nl ondersteunt bedrijven uit de chemische en farmaceutische industrie die een interim SHE Manager nodig hebben.

Het belang van een competente SHE afdeling

Veiligheid, gezondheid en milieuprestaties zijn zeer belangrijk voor bedrijven in de chemische en farmaceutische industrie vanwege de zorg voor medewerkers en de omgeving, het voldoen aan overheidseisen en wet- en regelgeving en de reputatie van het bedrijf. Een competente SHE afdeling is daarom essentieel om de veiligheid, gezondheid en milieuprestaties te waarborgen en te verbeteren.

Op zoek naar een interim SHE Manager voor de chemische en farmaceutische industrie?

Als de SHE Manager wegvalt, levert dat daarom direct een probleem op voor de bedrijfsvoering. Een interim SHE Manager voor de chemische en farmaceutische industrie moet naast het hebben van vakkennis en ervaring, op de hoogte zijn van wat er speelt op het gebied van overheidsinspecties en wet- en regelgeving, moet kennis hebben van chemische processen, moet een afdeling kunnen leiden en met het MT kunnen samenwerken. Daarnaast is belangrijk dat een interim SHE Manager snel een effectieve bijdrage kan leveren aan de bedrijfsdoelen.

Review Saskia als Interim SHE Manager: “I had the pleasure of working with Saskia on different occasions. First as the Interim SHE manager and later on different SHE related projects. The analyses she made and the insights she provided helped our company to create a roadmap, which we are still benefiting from. I recommend Saskia without hesitation if you are looking for a great professional, who can convert complex subjects to actionable plans and improve your company’s SHE performance. I know for sure that we will continue working together in the future.”

Op zoek naar een zeer ervaren en gekwalificeerde interim SHE Manager voor de chemische of farmaceutische industrie die snel thuis is in een nieuwe baan en die je kan helpen om de veiligheid, gezondheid en milieuprestaties te waarborgen en verbeteren? Dan ben je bij SHE-d.nl aan het juiste adres! Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Review Saskia als Interim SHE Manager: “Saskia heb ik leren kennen als een gedreven, competente, enthousiaste en zeer toegankelijke leidinggevende. Zij is iemand waar ik graag mee samenwerk. Haar vermogen om met meerdere projecten en initiatieven op gebied van SHE tegelijkertijd bezig te zijn was knap om te zien. In haar tijd als SHE Manager heeft ze veel op gebied van de arbo veiligheid voor de locatie gedaan. Ik was ook blij met haar deskundige steun als leidinggevende.